Gå til innholdet

Buffet hver dag!

Brasseriet Bassit er et naturlig samlingssted når man er på norgesmesterskapet i poker. Restaurantens a la carte meny er velkjent og meget god. Her serveres alt fra kjøtt og fisk til pizza. For å gi våre deltagere et enda mer spennende matutvalg vil brasseriet i år også tilby en tematisert buffetmiddag hver dag. Buffeten er åpen fra kl 17:00 til 21:00 hver dag, altså i turneringenes middagspauser. Pris vil være 300kr per person. Her er oversikten over hva du kan forvente.

LØRDAG 1. OKTOBER: "Buffet inspirert av Sør-Øst Asia"

Kaldt:

  • Linsesalat m/friske grønnsaker og hjemmelaget vinaigrette dressing
  • Salat med kikerter, agurk og tofu. Soya dressing.
  • Biff og nuddel salat med mynte og nam jim saus
  • Asiatisk grønn salat med sesam og ingefær vinaigrette
  • Brød og Smør

Varmt:

  • Japansk Kylling karri med poteter og gulrøtter
  • Svinekjøtt, sautert kål, vårløk og honning og sitrongress soya glaze
  • Vegetarisk Birany ris, klassisk raita saus med agurk og linsestuing
  • Asiatisk bakt fisk med ingefær, vårløk og stekte grønnsaker.
  • Ovnsstekte grønnsaker

Dessert

***

SØNDAG 1. OKTOBER: "American Style Buffet"

Kaldt:

  • Coleslaw
  • Potet og eggesalat
  • Aspargesbønner og sprø bacon
  • Grønn salat med tomat, agurk, oliven og vinaigrette
  • Brød og smør

Varmt:

  • Spareribs av svin med bbq saus
  • Sprø kyllingvinger og saus
  • Kremet makaroni og ost med ristet panko
  • Ovnsbakt laks med blomkål og kremet dillsaus
  • Stekte poteter og ertestuing

Dessert

***

MANDAG 2. OKTOBER: "Norsk buffet"

Kaldt:

  • Røkt Laks med sitron og dill majones
  • Spekemat og syltede grønnsaker med aioli
  • Pasta salat med pesto, skinke, tomat og urter
  • Kylling salat og hjemmelagd vinaigrette
  • Brød og smør

Varmt:

  • Elg karbonader med brasert rødkål, stekt løk og saus
  • Klassisk Fårikål
  • Kremet blomkål m/spinat, ristet hvitløks panko med grønn olje
  • Bakt ørret med Sandefjordsmør, brokkoline og urtebakte poteter

Dessert

***

TIRSDAG 3. OKTOBER: "Italiensk buffet"

Kaldt:

  • Caprese Salat
  • Antipasti med grissini og skinke
  • Italiensk potetsalat med sprøstekt bacon, grønne bønner og tomater
  • Cæsar salat med kylling
  • Focaccia og smør

Varmt:

  • Kremet Toskansk kyllingstuing
  • Osso bucco / Kalveskank med potetmos
  • Pasta med aubergine, soltørkede tomater og marinarasaus
  • Bakt torsk med hvitløk, sitron og hvitvinsaus
  • Stekte rotgrønnsaker med potetmos

Dessert

  • Tiramisu

***

ONSDAG 4. OKTOBER: "Thai buffet"

Kaldt:

  • Thailandsk biffsalat
  • Vårruller med søt chili saus
  • Kyllingsalat med nudler
  • Asiatisk grønn salat med hjemmelaget dressing
  • Rekechips med søt chili saus
  • Brød og smør

Varmt:

  • Beef massaman curry / Biffgryte med karri
  • Thai red chicken curry / Thailandsk kylling med rød karri
  • Phad thai med peanøtter og basilikum
  • Sweet and sour fish (bakt asiatisk fisk) med ananas og paprika
  • Wok grønnsaker

Dessert

***

TORSDAG 5. OKTOBER: "Burgerkveld"

Kaldt:

  • Kremet potetsalat
  • Agurk og dill salat
  • Coleslaw
  • Grønn salat og balsamico glaze dressing
  • Potet chips

Varmt:

  • Hamburger med løk, salat, ost, tomater og harrisa majones
  • Hamburger med vegetar, salat, tomater og harissa majones
  • Bakt potet

Dessert

***

FREDAG 6. OKTOBER: "Fredagstaco"

Kaldt:

  • Mais og bønnesalat, avocado, yoghurt sitron dressing
  • Meksikansk kyllingsalat, koriander og dressing
  • Tomat, agurk, tortilla chips, avocado og quinoa
  • Isbergssalat od revet ost
  • Tortilla, nachos, salsa, guacamole, rømme, paprika, rødløk og limeskiver

Varmt:

  • Chili con carne
  • Kylling fajitas
  • Chili sin carne (vegetarisk)
  • Langtidstekt svinenakke med koriander
  • Panert fisk
  • Svarte bønner og ris

Dessert

***

LØRDAG 7. OKTOBER: "Fransk buffet"

Kaldt:

  • Linsesalat med geitost og Fransk vinaigrette
  • Grønn bønnesalat, aprikos, ristede valnøtter, blåmuggost og hjemmelaget dressing
  • Fransk potetsalat med sennepsdressing
  • Niçoisesalat
  • Brød & smør

Varmt:

  • Coq au vin med løk, sopp og persille
  • Klassisk Biff bourguignon
  • Rødvinsbraiserte belugalinser, grønnkål, søtpotet og rosmarin
  • Urtebakt laks med estragon fløtesaus
  • Ratatouille og bakt potet

Dessert

***

SØNDAG 8. OKTOBER: "American Style Buffet"

Kaldt:

  • Coleslaw
  • Potet og eggesalat
  • bønnespirer og sprø bacon
  • Grønnsalat m/tomat. Agurk, oliven og vinaigrette
  • Brød og smør

Varmt:

  • Spareribs av svin med bbq saus
  • Sprø kyllingvinger og brunsaus
  • Kremet makaroni og ost med ristet panko
  • Ovnsbakt laks med blomkål og kremet dillsaus
  • Stekte poteter og ertestuing

Dessert

 

Norgesmesterskapet I POKER

Norgesmesterskapet i poker holdes på Thon Congress Gardermoen. Pokerfestivalen arrangeres av Gynkreftforeningen og Blodkreftforeningen i samarbeid med Adlers Gate AS.

Spillested

Thon Congress Gardermoen
Balder allé 2
2060 Gardermoen
Tlf. 63 92 94 00
osloairport@thonhotels.no

Kontaktinformasjon

Norgesmesterskapet i poker
facebook.com/norgesmesterskapetipoker
Du finner oss også på Twitter og Instagram
info@norgesmesterskapetipoker.no

Kjøpsbetingelser